PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیه اموزشهای استار مکس x100super-x100 alfa و x10 در این تاپیک



majid_masnavi
11-01-2012, 01:41
لطفا تمام اموزش های استار مکس الفا را در این تاپیک قرار دهید

majid_masnavi
11-01-2012, 01:43
نحوه فعال سازی شیرینگ رایگان اینترنتی استارمکس StarMax X100 Alfa


قبل از هر چیز مطمئن شوید که اینترنت شما وصل است .

1- کلیدهای ترکیبی F1 + 111 رو بزنید و گزینه Enable Internet رو انتخاب کنید . با این کارشیرینگ به طور اتوماتیک وار بار گذاری میشود.

اگر با این روش سرور جی شیر فعال نشد - دوباره قسمت Enable Internet رو انتخاب کنید - خارج شوید و وارد منو شوید .

2- منو - EXPANSION (همون قسمت گسترش و اپدبت ) -->> Server menu

3- کلید F1 رو برای فعال سازی سرور G-SHAR فشار بدید - که به صورت پیش فرض اکانت فعال میشود.

hosin 1359
11-30-2012, 19:39
دوست عزیز این کارو انجام دادم ولی نشد.؟؟؟؟؟؟

daii.o
12-07-2012, 00:01
نحوه وارد کردن کد بیس
ابتدا دکمه f1 و بلافاصله 333 رو بزنید سپس روی کنترل دکمه قرمز رو بزنید و کد رو وارد و ok کنید.
موفق باشید.

||Alireza||
12-07-2012, 01:00
فعال کردن شرینگ رایگان هوایی در استارمکس X100 ALFA

انتقال آخرین نرم افزار
F1 + 111 را زده و SDS MOD گزینه پنجم
بعد وارد صفحه جديد ميشويد كه بايد W3 یا HS را انتخاب كنيد(بستگی به استفاده شما از مسیر دیتاداره)
سپس از صفحه خارج شده و F1 + 000 را بزيد تا پچ فعال شودو بعدf1+777 و را ه اندازی مجدد رسیور

||Alireza||
12-07-2012, 01:02
F1 + 000:فعال و غیر فعال کردن پچ
F1 + 111:نمایش منوی تنظیمات شیرینگ هوایی و RS-232
F1 + 222:نمایش ECM LIST
F1 + 333:نمایش منوی کد دهی به کانال های کارتی
F1 + 444:نمایش منوی BoxKey
F1 + 555:نمایش منوی IP Settings
F1 + 666: نمایش منوی Server Settings

F1 + 777: ریستارت شدن رسیور
F1 + 999: نمایش منوی تنظیمات دیش گردان

F2: نمایش منوی تنظیمات دیش گردان
F1 + 456: فعال و غیر فعال کردن USB WiFi
F1 + 321:نمایش منوی Test List
صفر برای تنظیمات رنگ

daii.o
12-09-2012, 16:21
با سلام و تشکر ! باید اینترنت همواره به ریسیور وصل باشه ؟؟
میشه ریسیور رو بورد کافی نت و شیرینگش رو فعال کرد ؟؟؟

درود
دوسته عزیز برای دیدن کانال ها و استفاده از شرینگ رسیور همواره باید به اینترنت متصل باشه تا شرینگ برقرار باشه.

davood2000
02-02-2013, 23:16
با درود برای تغییرزبان هنگام پخش کانال به فرض از انگلیسی به لهستانی وبالعکس توی کدوم قسمت با چه دکمه ای میشه تغییر داد.

davood2000
02-03-2013, 11:48
با درود برای تغییرزبان هنگام پخش کانال به فرض از انگلیسی به لهستانی وبالعکس توی کدوم قسمت با چه دکمه ای میشه تغییر داد.
با درود کسی در مورد این رسیور وچگونگی عملکرد مطلب فوق رو داره راهنمایی کنه متشکرم...

||Alireza||
06-25-2013, 21:19
نجوه راه اندازی سی سی کم و نیوکمد و ... در استارمکس x100
F1+666
Server Type رو بر روی پروتکل دلخواه قرار بدید به عنوان مثال Cccam
مشخصات اکانت رو به ترتیب وارد کنید

||Alireza||
06-26-2013, 22:03
با سلام وتشکر از شما
من مشخصات اکانت cccam رو وارد کردم ولی باز نکرد آیا بعد از وارد کردن مشخصات دکمه خاصی رو باید بزنم
ممنون از راهنمائی

F1 + 111 رو بزنید و گزینه Enable Internet
مشخصات اکانت رو که تو قسمت server setting وارد کردید اون زیر چند تا گزینه با رنگهای مختلف نشون داده ! اگه اشتباه نکنم رنگ سبز enable server ورنگ زرد enable emm رو بزنید تا concted رو بزنه اگه نزد یا اینترنت به رسیور وصل نیست یا اکانت سی سی کم مشکل داره

راستین
06-27-2013, 12:56
سلام دوستان لطفا بگین چجوری میشه کانال یابی کرد ممنون

در قسمت installation وارد قسمت antenna setting شده ودر قسمت satellite ماهواره مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه جستجو رو میزنید

||Alireza||
08-01-2013, 21:30
رسیور من استارمکس x10 beta هست ، ایا تمام تنظیماتش با x100 beta مشابهه ؟

و اینکه قبل از فعال کردن اکانت رایگان باید نرم افزار اخر رو بهش انتقال بدم ؟ این انتقال چطوریه و باید کجا نرم افزارشو دانلود بکنم؟

درود
بله اخرین ورژن رو انتقال بدید و رسیوررو به تنظیمات کارخانه برگردانید
نرم افزار جدید رسیور استارمکس V1.09.9457-Starmax X10_BETA به تاریخ 24/07/2013 ([فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .])

نرم افزار رو بر روی یه فلش مموری فورمت شده بریزید
دکمه USB روی کنترل رو بزنید و وارد منو USB بشید و با دکمه صدا + به قسمت SOFTWARE برید و روی نرم افزار اوکی کنید و صبر کنید تا کار انتقال به پایان برسه ! به هیچ وجه رسیور رو در حین انتقال خاموش و یا از برق نکشید

پستهای مربوط به سوالات و مشکلات دوستان به تاپیک زیر انتقال داده شد
[فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند .]
سپاس

aidin58
09-16-2013, 21:37
میخواستم بدونم تنظیمات starmax x100 superشبیه آلفاست؟

راستین
09-17-2013, 01:57
میخواستم بدونم تنظیمات starmax x100 superشبیه آلفاست؟

هیچ فرقی با هم ندارن

daii.o
02-12-2014, 02:18
نجوه راه اندازی سی سی کم و نیوکمد و ... در استارمکس x100
F1+666
Server Type رو بر روی پروتکل دلخواه قرار بدید به عنوان مثال Cccam
مشخصات اکانت رو به ترتیب وارد کنید
درود
من هاست لاین رو چطور باید وارد کنم نداره فقط ای پی و پورت و نام کاربری و رمز عبور و نوع سرور و تایید داره همین میزنم پینگ میگیرم درست کانال باز نمیکنه.راهنمایی کنید

reza_rpd
07-16-2014, 08:50
با سلام.من یه مشکلی دارم و اونم اینه که روی یک فرکانس خاص هاتبرد که کانالی مثل BeIN Sport روی این فرکانس هست،کیفیت سیگنال صفر هست!! حتی نوسان هم نداره.کلا صفره در صورتی که قبلا این کانالها باز بود و با شیرینگ باز میشد.آخرین نرم افزار x100 Super رو هم انتقال دادم.سافتکم جدید رو هم انتقال دادم ولی هیچ فرقی نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنید
نرم افزار فعلی :1.09.12536

||Alireza||
07-16-2014, 14:59
درود
من هاست لاین رو چطور باید وارد کنم نداره فقط ای پی و پورت و نام کاربری و رمز عبور و نوع سرور و تایید داره همین میزنم پینگ میگیرم درست کانال باز نمیکنه.راهنمایی کنید
ای پی منظورش همون هاست هستش !!!

با سلام.من یه مشکلی دارم و اونم اینه که روی یک فرکانس خاص هاتبرد که کانالی مثل BeIN Sport روی این فرکانس هست،کیفیت سیگنال صفر هست!! حتی نوسان هم نداره.کلا صفره در صورتی که قبلا این کانالها باز بود و با شیرینگ باز میشد.آخرین نرم افزار x100 Super رو هم انتقال دادم.سافتکم جدید رو هم انتقال دادم ولی هیچ فرقی نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنید
نرم افزار فعلی :1.09.12536
بین اسپورتها کلا رفتن به دیار باقی ! احتمالا فرکانسشونم با خودشون بردن ، چک نکردم ولی مشکل از رسیورتون نیست !

reza_rpd
07-17-2014, 10:48
ممنون بابت وقتی که واسه پاسخگویی به سوال من گذاشتین.متاسفانه روی فرکانسی که بین اسپورت هست کلی کانال اچ دی خوب دیگه هم هست که اونا هم به دیار باقی میرن!!!